PostNord Ship Connect - Nu även till Shopify

Efter framgångsrika implementeringar i WooCommerce och Magento 2, är vi stolta över att meddela att PostNord Ship Connect nu även är tillgänglig som app till Shopify.

Publicerad
2023-11-15
Författare
Daniel
Oktagon
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få tips, information om uppdateringar & nyheter

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi håller dig uppdaterad!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

PostNord Ship Connect - Nu även till Shopify

PostNord Ship Connect till Shopify erbjuder en smidig integration för e-handlare som vill effektivisera sin frakthantering med PostNord. Denna integration utmärker sig med sin enkla onboarding, vilket gör det lätt för e-handlare att snabbt komma igång. Genom PostNord Ship Connect kan du enkelt lägga till och anpassa olika fraktmetoder direkt i PostNord Skicka Direkt Business. Det spelar ingen roll om dina sändningar är inrikes eller internationella, eller om det gäller brev, paket eller pall - du hittar alltid ett passande fraktalternativ.

För e-handlare innebär PostNord Ship Connect en förenkling av order- och frakthantering. Appen automatiserar skapandet och utskriften av frakt- och returetiketter, samt möjliggör spårning av sändningar. Dessutom introducerar den nya funktioner i butikens kassa, som möjligheten att visa flera ombud, paketboxar och även hämta i butik. E-handlare som använder Shopify Plus kan se fram emot ytterligare funktioner som kommer att förbättra kundupplevelsen.

Några av de funktioner PostNord Ship Connect har att erbjuda:

  • Automatiserad generering av frakt- och returetiketter.
  • Spårningslänkar för enkel uppföljning av sändningar.
  • Flexibilitet att skriva ut etiketter och boka sändningar direkt i Shopify eller i PostNord Skicka Direkt Business.
  • Stöd för en mängd populära fraktalternativ för både inrikes och internationella sändningar.
  • Integration med PostNord Skicka Direkt Business för anpassade fraktmetoder.
  • Hantera fraktmetoder och fraktregler direkt i Skicka Direkt Business.
  • Nya kassafunktioner som visning av flera ombud och paketboxar.
  • Möjligheten att erbjuda kunder att hämta sina varor i butik.
  • Snabb och enkel onboarding för omedelbar användning.
  • Anpassad för alla typer av e-handlare, oavsett storlek.

Prova PostNord Ship Connect till Shopify kostnadsfritt i 14 dagar

Upptäck fördelarna med PostNord Ship Connect till Shopify och hur appen kan effektivisera din order- och frakthantering. Installera PostNord Ship Connect och få tillgång till appens funktioner helt kostnadsfritt under en 14-dagars testperiod. Det är en perfekt chans att se hur Ship Connect kan optimera order- och frakthantering i din verksamhet. Läs mer och installera appen via Shopify app store.

Viktig information: Under din gratis provperiod kan du utnyttja alla fördelar med PostNord Ship Connect utan extra kostnad. Observera dock att eventuella transportkostnader för leveranser genom PostNord fortfarande tillämpas och beräknas enligt ditt befintliga avtal med PostNord. Dessa avgifter är inte inkluderade i testperioden och kommer att faktureras separat enligt de villkor som finns i ditt avtal.

Vi strävar efter att erbjuda en transparent och problemfri användarupplevelse med PostNord Ship Connect till Shopify. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information är du välkommen att kontakta oss.