ShipIt
2 min läsning

Shipit - Nytt fraktplugin till WooCommerce

Tillsammans med Shipit lanserar vi nu Shipit för WooCommerce, en frakt- och orderhanterare som har det mesta en e-handlare behöver för att klara vardagen.

Publicerad
22 Aug 2022
Författare
Daniel N
Oktagon
Relaterade artiklar
Inga relaterade artiklar...
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få tips, information om uppdateringar & nyheter

Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi håller dig uppdaterad!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Shipit - Nytt fraktplugin till WooCommerce

Tillsammans med Shipit lanserar vi nu Shipit för WooCommerce, en frakt- och orderhanterare som har det mesta en e-handlare behöver för att klara vardagen.

Shipit erbjuder över hundra populära transportörer och frakttjänsterbåde för e-handel. Med Shipits breda utbud av transporttjänster kan du kombinera de mest populära leveranssätten i Sverige. Du kan själv välja att använda dina egna fraktavtal eller ta del av Shipits framförhandlade avtalspriser.

Etikettutskrifter, automation, spårning & ombudsväljare

Förutom att pluginet ger dig tillgång till många etikettutskrifter, spårning, populära transportörer, fraktsätt och kan hantera dina ordrar automatiskt har den även en ombudsväljare. Det innebär att dina kunder snabbt och enkelt kan välja det utlämningsställe som passar bäst.

Fraktregler - Zoner, vikt eller värde

Med Shipit-pluginet har e-handlare även möjlighet att skapa zoner, d.v.s. konfigurera transportörer och fraktsätt beroende på adress (t.ex. land eller postnummer). Det går även att bestämma fraktpriser i olika nivåer baserat på varukorgens vikt eller värde, t.ex. 1-3kg 69kr, 3-5kg 99kr eller gratis frakt över 800kr.

Kostnadsfritt plugin, betala per order

Till skillnad mot många andra plugin är Shipit till WooCommerce kostnadsfritt. Det innebär att du inte har några fasta månadskostnader eller licensavgifter. Istället betalar du som e-handlare 2 SEK per order till Shipit. Installationen går snabbt tack vara enkelt onboarding. Läs mer om pluginet och ladda ner Shipit till WooCommerce här.

Läs mer om Shipit på deras webbplats. Har du frågor om pluginet når du Oktagon via chatten på denna sida.